Pagini

vineri, 30 august 2013

Day 78 - Scouting models !!

Ce inseamna scouting-ul de modele ?
Scouter-ul de modele este cel care cauta modele in locurile publice, si creeaza o punte de legatura intre model si agentia de modele/publicitate. 

Cat costa ?
Este GRATUIT ! 
Scouter-ul este platit de catre agentie (comision), numai dupa ce un potential model semneaza contractul. Toate agentiile din Romania care va cer bani, si pretind ca va gasesc un contract ( promovare haine, papuci, cosmetice, etc ) isi bat joc de banii vostri si va asigur ca nu sunt decat inselatorii cu acte in regula.

Este necesara experienta ? 
Nu este necesara experienta !

Ce caut ?
Caut baieti si fete peste 17 ani, carismatici, expresivi si cu un aspect fizic placut. Deoarece contractele sunt pentru promovare de produse in diferite cataloage, reviste, brosuri din Franta nu caut  masurile ideale 90-60-90 .

Care sunt sansele de reusita si cat de repede poti sa semnezi un contract ?
Fiecare din cele 2 agentii cu care colaborez, au clienti care vizualizeaza portofoliile si hotarasc daca modelul are potential pentru campania lor de promovare. Nu exista o perioada determinata in care poti obtine un contract, totul depinde de dorinta clientilor si de modul in care ei considera ca modelul este potrivit pentru campania lor. In concluzie poti sa castigi un contract in 2 luni, 3 , 6, sau niciodata. NU pot sa garatez reusita in semnarea unui contract, dar avand in vedere ca serviciul este GRATUIT, merita incercat.

Ce trebuie sa faci pentru inscriere ?
Trimiti un mail la btfotografie@gmail.com cu urmatoarele date :
- nume, prenume ;
- varsta(data nasterii) si orasul ;
- date de contact ( e-mail, telefon ) ;
- greutate ;
- culoare ochi si par ( culoarea naturala) ;
- dimensiunile tale ( bust,talie,sold ) ;
- masura la papuci ;
- cupa sutien ( lesne de inteles ca la baieti nu este cazul ) ;
- 5 fotografii "Polaroids" ( 1 portret fata, 1 portret profil, 1 corp intreg in fata, 1 corp intreg din profil, 1 corp intreg din spate ). "Polaroids" - fotografii facute la tine acasa de o prietena(mama,frate,etc)pe un fundal alb. Tu vei fi imbracata in lenjerie intima ( chilot/bikini + sutien, NU costum de baie ) si incaltata cu tocuri. Pozele puteti sa le faceti cu orice aparat compact. Nu sunt acceptate fotografiile modificate.  

Cat dureaza pana primesti un raspuns la mail ?
Dupa ce voi primi mail-ul tau, voi analiza daca datele si fotografiile tale sunt in concordanta cu cerintele agentiilor cu care colaborez. Evaluarea poate dura 2-3 zile, deci nu te impacienta daca nu primesti un raspuns imediat.

Pentru alte detalii sau nelamuriri nu ezitati sa ma contactati la adresa : btfotografie@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu