Pagini

luni, 26 noiembrie 2012

Day 8.1 - update

Povesteam ieri in postarea ASTA , despre o teapa veche, dar totusi noua, care-i ajuta pe cei din spatele ei sa-si rotunjeasca conturile. Agentia "de modele" se numeste Next Image Agency, are punct de lucru in Bacau, si chiar propriul site web,  nextimageagency.ro . 
Daca o sa aveti curiozitatea sa va uitati pe site-ul lor la sectiunea Parteneri, o sa observati cateva branduri cel putin ciudate, care nu cred ca apeleaza la publicitate prin sedinte foto, cum se lauda reprezentantii agentiei ( TNT, AMD, Bitdefender si lista continua ) .. Cate reclame ati vazut voi la una din marcile astea..???
Mergem mai departe si intram la sectiunea Modele, impartita in 2 categorii Amatori si Profesionisti. Daca dati un click pe amatori, o sa vedeti cele mai dubioase fete posibile ( referindu-ne strict la definitia cuvantului model ) . Am dat click pe profesionisti si ma asteptam sa fie cateva fotografii, culese cine stie de pe ce site-uri de profil..dar surpriza, au si modele profesioniste domnii de la agentie.. Am sa va arat un exemplu mai jos...
Doamna din imagine are 65 de ani si este "model profesionist"... Fara sa luam in seama calitatea jenanta a acestor fotografii...la ce ar putea sa faca doamna din imagine reclama, sau sedinte foto.. probabil la servicii funerare ( fara suparare ) ...

19 comentarii:

  1. Sunt niste nenorociti nu va incredeti in ei..va acosteaza pe strada sa iti ceara o taxa de 60 de lei de inscriere iti promit verzi si uscate..e o tipa reprezentanta una grasa si vai de mama ei ..Cosmina o chema..(nu stiu cum a putut sa ma pacaleasca) are niste texte incredibile pe ea ca iti dau haine gratis,cosmetice..pana ajungi la una pitipoanca suprema"domnisoara directoare" care iti cere 200 de euro sa mergi mai departe:)) si ai riscu sa fi ales sau nu ca model..inaintea mea era o tiganca cu un puradel si ei ia cerut 500 de euro si fara sa vreau am auzit conversatia..niste jegosi..!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in ce oras sa intamplat chestia asta?

      Ștergere
    2. eu povestesc despre Bacau...dar probabil au puncte de lucru in mai multe judete.

      Ștergere
  2. Tocmai asta e motivul pentru care am scris aceasta postare. Daca tot incepe vara, o sa inceapa si vanatoarea de "fraieri" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum s-au mutat la Rm. Valcea si continua sa insele oamenii de pe strada.

      Ștergere
    2. Nu s-au mutat...au doar mai multe puncte de lucru. E o teapa nationala... !

      Ștergere
  3. Super teapa, intr-o zi vor plati si ei pt. minciunile promise...

    RăspundețiȘtergere
  4. avand in vedere ca apar tot mai multi naivi in fiecare zi..o sa mai dureze putin .

    RăspundețiȘtergere
  5. daca am semnat contractul, ce este de facut?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna/domnule...daca o sa cititi contractul o sa vedeti exact pt ce ati dat banii.. pt niste poze in format digital( nici vorba de promisiunile care le fac verbal )... Ati putea merge la politie pentru a face o reclamatie, sau ati putea sa mergeti sa va certati cu ei ( prea mare lucru nu cred ca o sa rezolvati din pacate ). Banuiesc ca pentru a-i prinde trebuie facut un flagrant de politie..

    RăspundețiȘtergere
  7. Am patit-o si eu.Sunt din Rm.Valcea..am inteles ca au disparut din oras ca au fost dati in ziar dupa ce i-am postat eu domnului primar un mesaj pe fb..as fi incantata sa citeasca vreun dobitoc din afacerea asta ce scriu eu!!Na!Jegosilor!M-ati pacalit vor,dar tot v-am eliminat:))) !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit/a ... afacerea lor este la limita legii..profita foarte mult de naivitatea oamenilor. O sa se mute din oras in oras...si o sa pacaleasca alti si alti oameni...

      Ștergere
    2. Se pare ca deja au pacalit si ceva sibieni. Sunt pur si simpku niste nenorociti. Sper ca politia si judecatoria si toti ceilalti sa isi faca treaba!

      Ștergere
  8. Iar mai nou au ajuns in Alba Iulia.am cateva cunostinte care au luat teapa fiind racolati pe strada,apoi invitati la sediu unde au platit taxa de 88 lei.escroci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste-te ca eu am scris aceasta postare in 2012...:)au trecut aproape 3 ani de atunci...e o schema usoara de a face bani, care nu moare niciodata, doar se schimba orasele si profita de naivitatea oamenilor si de dorinta de a face bani usor .

      Ștergere
    2. Nu va increde-ti , sunt niste escroci care insala doar oamenii nu semnati nimic , nu faceti contract cu ei nu dati bani , am patit-o si eu aici in Alba Iulia .





      Ștergere
  9. Da este adevarat te opreste pe strada lauda pe copii de duce intr-un sediu inchireat la parterul unui bloc iti cere 88 lei spunand ca este singura taxa de inscriere , iti face o banala poza pe un aparat foto si te cheama a doua zi la o sedinta foto . A doua zi dupa 4-5 poze de duce sa vorbesti cu asa zisa directore unde te pune sa semnezi un contract pe un an contra sumei de 440 lei. Am dat un avans si ar urma sa duc urmatorii bani peste cateva zile dar mai tarziu am aflat ca este doar o inselatorie .Fiti prudenti !

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt din Bucuresti. Ieri m a abordat un tip de la aceasta agentie. Pe moment nu mi am dat seama despre ce e vorba. Am mers la asa zisa agentie unde am stat de vorba cu secretara care vorbea ca televizorul si promitea de toate. Mi a cerut 100 lei si atunci mi a picat fisa ca ceva nu e curat. I am zis ca nu am bani la mine si am plecat. Nu m am lasat inselata, insa intrau foarte multe persoane...toate varstele. Deci inselatoria continua acum in Bucuresti....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. situatia e la limita legii...daca esti fraier si pui botu..asta e !!

      Ștergere