Pagini

vineri, 16 noiembrie 2012

Day 3

M-au starnit niste comentarii de pe Facebook astazi, pe tema emisiunii Next Top Model .
Emisiunea se doreste cel mai tare show glamour, bla bla bla.. asa o fi in alte tari, dar editia asta din Romania e praf. Fata de primele editii unde fotografii erau buni, stiau ce au de facut, stiau ce sa ceara modelelor, in editia actuala s-a dat sansa unor fotografi tineri si necunoscuti publicului de a se face remarcati. 
Nu sunt eu un specialist, dar pot sa-mi dau o parere personala ca simplu spectator care are si ceva noutiuni legate de fotografie.
E foarte bine ca fotografi talentati au ocazia sa arate ce pot, numai ca nu intotdeauna rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Cu o intreaba armata de oameni, make-up artisti, stilisti, lumini, etc rezultatele sunt slabute. Nu de putine ori am auzit in acest sezon NTM, "ai poze proaste" .."ai cadre varza" ..etc. 
Nu de putine ori, acele cadre dupa parerea mea erau proaste din vina fotografilor, pentru ca nu stiu ce sa ceara modelelor si nu in ultimul rand nu-si seteaza corect aparatele, sa nu mai vorbim de editare.
E pacat ca dintr-o emisiune in care fotografii amatori admirau modul in care lucreaza alti colegi de-ai lor mai experimentati si mai furau meserie, tinerele aspirante la o cariera de fotomodel invatau lucruri esentiale despre viata de model, totul s-a transformat intr-o mare tampenie .
Este absolut clar ca aceste emisiuni sunt regizate, si functioneaza dupa un scenariu bine pus la punct...dar din pacate s-a pierdut esenta show-ului si a fost impinsa la extrem orice alta idee decat cea de model/fotograf ...
Pacat... !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu