Pagini

luni, 16 martie 2015

Day 99 - "FURO"graful !

UPDATE 2 : 16.03.2015 - ora 20:51

Alte "facaturi si dialoguri photoshopate " ...o mica frantura din discutia purtata, dupa publicarea acestui post..




UPDATE : 16.03.2015


Dupa o discutie, sa zicem " civilizata" cu Andrei ( Vino Watt ), vreau sa fac cateva precizari : 
- aceasta postare, nu are rol de denigrare,reclama sau anti-reclama pentru el..
- nu-i contest calitatile, viziunea si aptitudinile de fotograf, cand vine vorba de fotografiile realizate de el..
- ma lasa rece, tentativele voalate de intimidare/amenintare, si rugamintile de a sterge aceasta postare..
- aceasta postare sprijina lupta drepturilor de autor.. e absurd ca fotograf cu pretentii sa faci astfel de lucruri...
- chiar daca a sters fotografiile de pe profilul lui ( dupa cum a precizat in dialogul purtat ), gasiti mai jos print screen-urile...
- concluzia .. " capul plecat sabia nu-l taie " ..toti gresim, insa e lucru mare sa ai puterea de a recunoaste..
Daca este necesar o sa fac public si dialogul purtat...


NU conteaza de cand ai pasiunea pentru fotografie, NU conteaza ce aparat ai, NU conteaza cat de bun esti, NU conteaza daca stii sa editezi, NU conteaza nimic..daca esti pasionat, inveti sa le faci pe toate. Un singur lucru nu pot sa tolerez, cand vine vorba de fotografie..."furografii".

El, pozar ( dupa cum se autointituleaza ) din Bacau, dornic sa faca lucruri bune pentru oras, dornic sa schimbe lumea, neinteles, frustrat de lumea si orasul in care traim, etc ... aaa, am uitat esentialul ...El, pozarul furograf, cu nume predestinat, este VINOWATT de "furt cu nesimtire" a mai multor fotografii din cele care le posteaza.

Si mie-mi plac multe fotografii, facute de oameni calificati si inspirati, dar nu le fur :| ..
Nu le sterg watermarkul ( sigla ), nu le postez pe pagina mea ca si cum ar fi creatie proprie, si nu tac ca porcu'n papusoi atunci cand intreaba cineva .. " - E facuta de tine?"....

Lucrurile sunt destul de simple... daca iti place o fotografie si te chinuie talentul sa-i faci un edit, postezi un before&after si numele artistului care a facut fotografia ( mai ales atunci cand are watermark ).

Poate o sa spuneti ca sunt invidios pe FUROgraf, si-am facut aceasta postare... Serios?? Invidios pe cine..?? Pe unu' care fura si se lauda cu munca altora..?? Cu siguranta, nu sunt cel mai bun...cu siguranta, mai am multe de invatat despre fotografie...cu siguranta, fotografiile mele nu sunt cele mai bune...dar niciodata nu m-am laudat cu munca altora. 

Pentru a demonstra ca acuzatiile pe care le aduc, nu sunt doar vorbe..zic sa anexam si cateva probe ..




Acestea fiind spuse, e bine sa analizati atent portofoliul unui fotograf inainte sa optati pentru serviciile lui.. ( general vorbind ).

P.S. Eu... frustratul pe FUROgrafi fara valoare..acord dreptul la replica, chiar daca esti VINOWATT ...

69 de comentarii:

  1. vinowattul contraataca :))
    https://www.facebook.com/vino.watt/posts/10200261657820820

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa vad, pentru ca sunt blocat...:)...adevarul doare probabil.
    Oricum mi-au trimis mesajul postat mai multi prieteni, si nu pot sa ma cobor la nivelul lui...

    P.S. apropo prietene Vino Watt ... comentariile sunt la liber, nu sunt moderate..poti sa comentezi ce doresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am sters din greseala, ca vroiam
    sa modific niste litere lipsa, sorry!

    Sa revenim : Acest tupeist ar trebui sa realizeze ca toti aia ca i-au dat like la acele fotografii, sunt si cei care au vazut fotografiile pe profilul lui si cu siguranta nu sunt Photoshopati si aia domnule, "artist", mai ales ca au fost ceva la numar! Tu fati jocul ca lumea nu e proasta precum crezi tu, ca sa nu mai spunem de noi. Sunt fotografi care te-au intrebat de fotografii si ai tacut si le-ai sters comentul dupa ceva timp... Oare de ce nu ma mira!

    Cat despre amenintarile tale de aprozar cu avocatul si medierea, sincer iti spun imi este mila de el ca nu stie ce caracter de hotul striga hotii ai!

    La fel ai facut cand ai dat si in fosta ta iubita pe strada, si te-au vazut mai multi, si dupa cand a venit iubitul ei la tine sa iti spuna sa te calmezi si sa nu te mai iei de ea, ai procedat ca si aici : te-ai transformat singur intr-o victima, obligando pe Simona sa vina cu tine sa dea declaratie la politie cum ca s-a luat ala de tine...! Lumea nu stie multe detalii despre tine, dar na, or sa se convinga!

    Abea astept sa spui urmatorul pretex : e profilul meu fals de facebook! Pacat ca nu si persoanele au vorbit cu tine de pe el si multe alte detalii pe care nu eu, ci ei or sa se convinga de ce caracter ai!

    Esti singurul din bacaul asta, care a ajuns la un asemenea nivel de frustrare si minciuna pe fata!


    Invidios/gelos sau ce alte pretexte imi mai gasesti, sa stii ca nu le posed! In schimb respectul meu l-ai pierdut de ceva ani in coace si asta e o alta dovada de a ta de cat de multi respecti lumea din jur si munca lor!


    Succes "pozarule"

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am vrut sa zic nimic dar dupa ce am vazut unul dintre cele mai penibile raspunsuri ever nu m-am putut abtine. Se pare ca acest VinoWatt o da din penibil in penibil, ii usor sa furi o poza dar greu sa inveti cum sa te folosesti de lumini, de aparatura foto si un software de editare. Pune mana si invata, ciocu mic si capu jos. Cine stie putina fotografie isi da seama imediat care sunt pozele tale si care le-ai luat de pe net de la altii. Si cred ca este mai adecvat cuvantul POSER decat POZAR

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice imagine se poate gasi (daca exista) si pe alte site-uri, folosind google reverse image search. Un exemplu: fotografia de aici https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4028959059069&set=pb.1734387812.-2207520000.1426526250.&type=3&theater

    se regaseste:

    https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZitV2jOf73nHH2YaqtvpfaRoN64TFUkCigxvTCTxErz8foX_15zP74d1THcxFCA6d5Pg9ybOu5UX-e5lg6SebUd7JDsk5NG3xc8Qf-4pttFe1canLY1gB7UXRSLhHThOH4RQWUwrjCekqt7vPfUiANbF83_1RpEJUZyRt1oYm4L8fdtiD79bMW6LRxZg0VzezaFa7BaZbvCDjcGQPGCU16zWiwMWfWsmTnITqcjSfZf_10bH2x4uNEjD77FXcphBBMjOXToCUifZj5sjrW-w5ZK8tr5FaE06dIHzEItbfwlmZWptB_1PCTuTZMmu4ZHP_1_1cdgA_1qrFNyfiwEgJzhkMmS7hmlRcrc5ddbkMhoHIeNfZCf80hKBGhQ2VaJ5LjyJZs1oaEzuJW0bJbmLFIDYaJQA9VsP_12dsF2vUUDnMH4eyzJvh91yXY2JUigAat1NMvFTeRwoNIqw33rsT94l1Vzd510oITl3OVCBS9w-xWxBHVozcZYqsvtc9H3ISA4JCI40OEMl1uUrJFiej3JoeXhkkPjFUwZVDL39dOB2bdXxC5F0z-d3JoY80DAIQOnjJecIbg59NWFPpXLWv-M9u45Z0r5rhxlLemAfwnacO9FiykDdI4pm2GzyBjPNexSf47sycOGs0l7RD_1bCnw3nrral6sajaty8kC8vN7cCeKO0InUhXgc5qdTHwwvorZ6cu0WnQtblRPyM03h_13RIltRp61klVXt5YoypDfn2uA1pQ_1042UPSIJ6FQE5a3hQZwhcnKRdCPP3OabfaiXbh7Fn_1PhyTEV4Muk66miGqoJOBobOHSQyLNXits5TzbMTEHv6kZAG-12HqevdB4mwpTD_1tO6WJ9ew0Cqoql1x-SymvRZoysFvVTbrODZh2GDOAkd_1PakotCgnD1-WhBvHBy_1pRjsZdIH7SzYJZ2JmNH1Ep5y8bte45WuRbJ2vvtwuc7wqqskstmq0BN4h6RkXR2Q0eKTup-VlYMPu432zVgBXjc6t0bBgMOB1h4EeWHNBO_1-cJtgpIhcgC4INbrTIhKuClsGC6aFUivysQsc49Wh-4mrKUfrTzi9SFxZ5ps9oqNlilEKl0Ysg0TT0DUl5bSxv0Qxetf6xL3OrrEmd_1kfce9y7_1slTqpazO_1aNpgYPCRH7PfMH7clb3oXOIg5bvzpJZ1N9keEB4rokB1UgAeaBvFctSjXO2C-2WoEJSZ3BAmo42ThdnKYHhNRHqQOTi6yBpsXaz4d9dfSnP1RrVSy2mo34iFswsfMFOw0ocKwpz7RpDwb_1pNzrrAYGHtMqgAq3G3JtA9NHpB1ZWPPmaTAauoW2lNnyMPcV1lV8i2sXqIZEnUhRZuyb4sXASEBkie_1FIA1mBdADTdcim05WNbAIBFa-pojgHs4TThX6pqUWfN3XMOf6lJ4en8wXSU7k48HLFA-sA7csCLd04pS1KGYBImurLVA9j0PmWvYWnje7O6uRaBxyjvLOukMHPHRH7e_1oLVSC0pq2E8veV9AczzRXANJE3Gjib3hIKm7Ylv2W8-8gasUniVr3genMQ2f9CWZ0IQFQWr6FMJl9N0u37xdv_1n9ACXwOBaiFrfcDCsfBAt4Z6WmQyT-cXh

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Valoarea sta in moralitatea actiunilor tale, nu e nevoie de o terta persoana sa confirme ceea ce este atat de evident. Iar faptul ca ai fotografii care sunt creatia ta, nu te scuza, de asumarea muncii altor fotografi, ca fiind a ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Andrei Chiriac,

      Medierea nu are forta coercitiva ca statul care te poate chema in instanta fie ca vrei sau nu. Astfel nu poti ameninta pe cineva cu medierea (de fapt e o fapta ilicita sa ameninti cu orice chiar si cu procesul) pentru ca prezenta la mediere depinde de vointa fiecarei parte a conflictului.

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Copyright and Your DeviantArt Submission (de unde te "inspiri" tu)
    What is Copyright Infringement?

    To simplify this question, copyright infringement occurs when you do certain things with a creative work which someone else produced without first getting the proper permission.

    Some examples of copyright infringement (this is only a partial listing) can include:

    Placing someone else's photograph or creative work online without proper permission.
    Using a creative work commercially without permission.
    Adapting someone else's creative work found in one medium to another medium, such as making a book into a movie or a photograph into a painting.
    Modifying or editing a creative work without proper permission.

    In caz ca nu te prinzi:
    Placing someone else's photograph or creative work online without proper permission.
    Modifying or editing a creative work without proper permission.

    Sigur nu ai auzit tu de termenul permission.

    http://about.deviantart.com/policy/copyright/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai calm ca asta nu a auzit de multe, dar daca marele Artist are un avocat ca el, fii clar de ce in romania toti hotii au avocati peste noapte si ce portofoliu stufos au ei!

      Acesti artist neinteles si Vinowatt de actiunile sale, nu a inteles nici pana in aceasta secunda ca ai nevoie de o aprobare din partea artistului de la care furi sau mai bine spus in termenul lui Legal cu tot "le imprumuti" de pe alte pagini fotografiile artistilor.

      Omul isi da importanta si se site bine. Pacat ca la cat se lauda cu pagina lui cu tot, nimeni nu sa incumetat sa ii fure fotografiile... aaa stai, ca nu are ce sa fure, pentru ca sunt prea minimaliste si le poate face orice fotograf din bacaul asta, chiar mai bine ca el! Omul degeaba are 2ani de fotografie, ca acest caracter de hot, nu il are de azi in sange, ci e o alta frustrare de-a lui de a demonstra tuturor ca el face si drege! Cei drep alti fac si el se lauda pe spatele lor, inducand lunea in eroare!

      Dar na, sa-l lasam sa isi joace piesa de actor in ale minciunilor in continoare. Crede-ma ca nu sunt singurul care ti-a vazut foografiile alea pe profilul foto si stiu ca te ataci degeaba ca un pepsi, dar intelege : Lumea o poti prosti in fotografie, pentru ca de, frigiderul iti este gol acasa si trebuie sa traiesti si tu cumva, muncind pe spatele tau si separat promovandute pe spatele altora buni!

      E grav daca la 29 de ani nu ai realizat si ai lasat ceva in urma ta!


      Frustrarile sunt mari si doar te lauzi cu ele, doar atat!

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hotul asta abereaza la greu si incearca sa "contraatace"gratuit - orice avocat cu minim 1 an de experienta, cand priveste ce e publicat aici ii spune "prietene, you lost. ai comis-o". Iar faptul de a trece "sau nu" sursa e o ilegalitate. "Calomnie"? Bullshit - e pasibil de pedepse si reporturi gramada. Oameni ca el ar trebui stersi de pe Internet! Nu va lasati aburit de mizeriile pe care continua cu tupeu sa le debiteze. Strategic vorbind, daac era inteligent, isi asuma vina si tacea din gura - au patinti-o atatia altii ca el, inclusiv participanti la concursuri! Nimeni nu va da dreptate unui hot, iar actul de calomnie nu se aplica in acest caz, din niciun unghi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

    (actualizata pina in Aprilie 2011)
    CAPITOLUL X
    Operele de arta plastica, de arhitectura si fotografice
    (2) Daca numele autorului figureaza pe exemplarul original al fotografiei, el trebuie sa fie mentionat si pe reproduceri.
    Daca te duce capul, se refera la watermark, sau chiar numele autorului, pe care le-ai eliminat de fiecare data cand postai fotografiile in cauza. Singura calomnie de aici este la adresa artistilor carora le-ai furat fotografiile!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am mai facut un update la post...probabil sunt tot fabricate ca probele prezentate..nu ??

    RăspundețiȘtergere
  22. E de-ajuns felul cum va fi vazut in comunitate, vorba se duce, oricum sustinea ca si publicitatea negativa ii este benefica, good luck with that :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Demonstreaza asta in termeni tehnici cu exif cu tot si aratale oamenilor !

      Exista programe de citire a exifurilor asa ca demonstreaza, mincinosule, alte minciuni pe care le afirmi!

      Ștergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ti-ai prejudiciat singur asa-zisa "imagine", ce sa mai...faptul e consumat, ai comis-o, consecintele le suporti. Nu vad de ce ar vrea cineva sa-ti faca rau, nu esti mare fotograf, iar acum ai devenit si mai mic decat erai.

    RăspundețiȘtergere
  29. deja depasesti masura...vezi-ti de publicitatea ta, de fanii tai, de calomnii si tot ce mai vrei tu...si lasa-ne.
    Nimic din materialele postate nu este photoshopat, trucat, falsificat...sunt lucruri si amenintari scrise de manuta ta, dar probabil ai memoria prea scurta si-ai uitat ce-ai scris.
    Si NU, nu e nici un master plan pentru a te distruge...pe tine sau reputatia ta. Vezi-ti de proiectele tale si pe viitor nu mai fura munca altora. Daca tu ma acuzi de calomnie..inseamna ca si tu poti fi acuzat de inselaciune...
    Am incheiat orice discutie cu tine...drum bun prin viata si lumina buna !!

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am intrat pe profilul omului si are poze dragute. Simt putina invidie aici.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dle/Dna/Dra Anonim...cititi mai atent postarea. Nu face nimeni referire la pozele lui personale...discutia este despre fotografii furate de la alti fotografi. Remarca cu invidia o gasesc total nepotrivita..dar este parerea dvs si o respect...

    RăspundețiȘtergere
  32. Foarte urat Liviu sa intri in viața personală a acestui om! Iar ce ma mira e ca pe el nu l-am auzit vorbind urat despre tine niciodată. Probabil a fost ușor sa ataci însă e greu sa dai explicații căci din ce văd ai o frustrare in ce privește cursa ce o pierzi in fata sa. Băiatul asta are talent si din ce a lucrat pt mine e un profesionist, lucru ce nu pot spune despre alții.
    Problema voastră era doar a voastră si sigur se rezolva in timpul unei ieșiri.
    Păcat ca a fost necesară o astfel de nota scrisă de Bogdan, deoarece sunt sigura ca problema putea fi rezolvată altfel intr-o discuție privată.
    Si in fond prostii si poze ce nu sunt ale noastre găsim pe Facebook zilnic si nu am văzut atât tam-tam. Probabil e greu sa fii măcinat de ura.
    E rușinos ca te cunosc si rușinos ca-ți urmăresc pagina, iar pentru cei ce urmăresc acest post le recomand cu încredere sa urmărească munca acestui băiat căci in mod sincer auzim de el pe viitor ca si artist.
    Rușine! Rușine! Rusine! Ca ai atacat un om ce l-ai avut aproape prin metode mișelești.
    Si exista o vorba "nu mor caii când vor câinii" iar din ce văd voi sunteți cei disperați ce ataca.
    Dar o sa-ți explic toate aste când ne vedem Liviu.
    Rușine! Rusine! Rusine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul si-a expus singur viata personala, dupa cum a declarat ca pagina lui e publica si asumata, acum si-o asuma partial, atata poate atata face. Nimeni nu denigreaza munca lui, ci faptul ca si-o asuma indirect pe a altora. Ce-i a lui e a lui, ce nu-i, sa nu fie lasat interpretarii, dupa cum a procedat. Hai sa furam cu totii, tot ce ne sta in putinta, si cand cineva ne acuza, sa raspundem ca e invidios, bravo, raspuns de redus mintal, halal mentalitate, politicieni trebuia sa va faceti, altii care fura si nu recunosc.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Ma abit sa va mai raspund, ca nu are nici un sens sau noima. Faceti ce vreti, ca nu duc lipsa nici a lui si nici a persoanelor care gandesc ca el si care il sustin intr-un furt!

      Succes in colaborari cu el! Oricum, va doresc intr-o zi, sa-i vedeti adevarata fata si dupa sa va vad strigand in gura mare, MAMA, cat de naiva si fudula am fost!

      Nu vreau sa fiu contactat de persoane care nu sunt realiste!

      Ștergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Am rugamintea catre toti participantii la acest dialog...sa nu deviem discutia in probleme personale si jigniri care nu-si au locul aici. Daca nu s-a spus tot ce era de spus..va rog sa va exprimati parerile strict legate de subiect.
    Multumesc pentru intelegere :) !!

    RăspundețiȘtergere
  35. Ți-ai vândut prietenul pentru câteva likeuri. Sunt oripilata Terinte de tine si in mod cert nu o sa te recomand de acum încolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce usor e sa te ascunzi sub anonimat. Oripilata/(oripilat poate) ..de cine sau de ce? Pentru ca a spus un adevar? Pentru ca un HOT..ce WATT sau vinoWATT..e doar Andrei Chiriac..un HOT! Un HOT ..care a incercat sa fure startul..un HOT care habar n-are de fotografie si nu pentru ca poate n-ar avea talent..ci pentru ca s-a dorit a fi un fotograf peste noapte. Nu asa se lucreaza tataie..pasiunea aceasta, necesita munca, studiu..investitie. Nu ajunge nimeni fotograf peste noapte chiar daca are o farama de talent. Talentul fara munca..e praf in ochi! Nu mai zic c-ai incercat sa bagi mana in traista altuia cand ai pus mana si-ai scos semnatura oamenilor de pe fotografii si mai apoi te-ai folosit de ele cum ai vrut! Mai fandositilor care sprijinit o asemenea fapta..mai reveniti fratilor cu picioarele pe pamant. S-a intalnit hotul cu prostii sau cum? Pai de cand e ok frate sa furi? Voi nu constientizati ca omul asta a vandu gaina din cotetu altuia? Pai pagina lui reprezenta un portofoliu! Omul care-l contacteaza ii spune :"Da dom'le ..imi place ce vad. Vreau si eu sa-mi fotografiezi..alunita de pe spate".. NU sta sa-l intrebe daca's ale lui..ca din moment ce's postate de el ca si fotograf (asumat..pai daca ti-ai asumat profilul..asuma-ti si mizeria facuta)..automat se foloseste de imaginea respectiva pentru portofoliu! Terminati cu prostiile..asta in cazul in care sunteti fani reali (sau fanatici...vad ca faceti ca in fotbal...oricat de proasta ar fi echipa voi o sustineti)..daca nea' caisa Watt isi aduce laude singur sub anonimat si incearca sa bage mizeria sub covor, inseamna ca e si mai grav. E rusinos ca mai ai si pagina aia NoiBacau..noi Bacau reprezentata de un hot..Hai sanatate si la gara domnu' fotograf wannabe!

      Ștergere
  36. cunoastem toti capacitatea de scandalagiu a domnului terinte si ce a incercat cu firmele din oras de asta cred ca e un mare santaj si trebuie dat in judecata. eu unul nu cred nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suneti total pe langa subiect..si faptul ca ati avut sau nu o disputa cu Fox..este neinteresant pentru subiectul actual. Incercati sa mutati pisica in curtea vecinului pentru a ne distrage de la subiectul care e pe masa. Aici nu vorbim de problemele dvs. cu Fox..aici vorbim despre faptul ca acest om, Andrei Ioan Chiriac sau Watt sau cum vreti sa-i ziceti, care se doreste a fi un fotograf bun din Bacau, fura munca altora pentru a-si face un portofoliu. Toti fotografii pasionati au trecut prin perioada de inceput..el a vrut sa ajunga peste noapte cat mai "sus"...din pacate a fost tocmai invers. Nu mai mintim poporu cu televizoru..am trecut la portofoliu de facebook! Faza cea mai scarboasa este ca mai are si nesimtirea si tupeul murdar sa sustina in continuare ca nu este vinovat..si sa "pozeze" in victima. Dom'le daca platesti bine ..iti fac o sedinta cu fata de milog..macar daca tot te dai victima sa ai si poze..Daca erai barbat si nu muiere..recunosteai...iti asumai. Asa ai ramas si fara portofoliu si fara demnitate!

      Ștergere
  37. Niste trepadusi ce-si fac curul mare pe spatele lui Vino caci nu vad nimic notabil nici aici nici pe pagina de unde am luat linkul La munca baieti nu la intins mana vulpe sireata.

    RăspundețiȘtergere
  38. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Proiectele tale ma lasa rece. Este loc pentru toti..mai putin pentru HOTI ca tine! In general ..omul sta in spatele proiectului! Si tu ca om..in momentul asta nu faci nici doua parale! De ce? pentru ca nu recunosti ce-ai facut, pentru ca te balacesti in propria-ti mocirla si pentru tupeul murdar pe care-l ai!

      Ștergere
  39. :)) ce spate??? omul ii atat de mic incat deja se vorbeste prea mult. Aici este vorba de furt, nu de personalitatea lui Fox, plus acest blog nu este al lui. De ce incercati sa evitati subiectul? Si ce este uimitor, faptul ca, daca tot vorbesti de spate, nu are coloana vertebrala sa is recunoasca greseala. Vorba aia "Cine se aseamana se aduna" asa ca mult succes voua, cei ce sunteti de acord cu atitudinea omuletului pe nume VinoWat

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cineva spunea mai sus ca "pozele" sunt dragute si ca se simte o urma de invidie...
    Pai domne' , daca nu ai habar despre compozitie, lumina ( artificiala sau naturala) editare si postprocesare nu face afirmatii cu privire la calitatea unor fotografii. Poze dragute face si mama cu telefonu' atunci cand iese la plimbare in parc.

    Vino Watt din ce vad eu ai cam 95 % din foto de proasta sau medie calitate, foarte rar mai apar poze de calitate superioara... dar care e foarte posibil sa nu fie ale tale. Incerci niste low key-uri ieftine dar majoritatea subiectelor au fetele arse. Incadrarile sunt gresite spre foarte gresite (vezi blonda intinsa pe burta in pat careia ii "rasar picioarele din crestetul capului")
    NU domnule inca nu esti de nasul fotografiilor pe care le-ai furat. PUNCT

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu e suficient sa ai mult tupeu. Esti vinowat. Recunoaste! Ce-i asa de greu. Ai comis-o si gata! Prin tupeu si fatarnicie nu vei castiga decat oprobiu. Invita-ti cunostintele care te-au prins cu mata-n sac la o cafea si redeveniti amici. E loc pentru toti sub soare... dar nu mai incerca sa arzi etape :) Ce zici amice???

    RăspundețiȘtergere
  46. Mancatorie si rautati gratuite insa partea trista e ca spre deosebire de voi baiatul asta chiar face ceva iar din cate vad a ramas vertical exceptand toate aceste nimicuri postate de voi.
    Aparent acest domn Liviu pe langa faptul ca este analfabet tipa si in gura mare ca a prins un hot insa tin sa-i precizez ca inclusiv serviciile prestate pentru mine de catre el au fost fara factura si din ce stiu presteaza nunti de cativa ani.
    Cine este hot Liviu Terinte? cand tu ai furat statul? Pe toti cei ce au comentat aici inclusiv pe mine.
    Aparent de data asta ti-ai gasit Nasul caci in general cei ce tipa in gura mare atrag atentie.
    Prin functia ce o detin o sa ma ocup personal de ce urmeaza.
    Noapte Buna

    RăspundețiȘtergere
  47. Mmm da ce pot sa zic!

    Prin spatele unor anonime se afla tot el si alti artisti tepari cu impresii! Dar omul vrea sa nascoceasca in borcanulcu miere si sa readuca in atetie, scandalulcu cei de la Floare de colt care stim cu totii ce seriosi au fost cu Silvia, modelul postat pe afise sifaptul ca am colaborat cu ei, si oamenii initial nu au vrut sa semneze un contract, ca mai apoi sa faca ce au facut! Si nu e vorba de firme, Ci de o singura firma cu ceva Ani in spate care a invatat cum sa faca banul din piatra seaca. Nu face contract, le prestezi servicii foto si dupa tot ei vin cand e sa-ti ceri drepturile sa te ameninte cu avocati si tertipuri "vai ce Artist si vecin bun avem noi pe strada" si de la abuzul de incredere cand m-am dus sa mi se plateasca la adevarata valoare serviciul am fost refuzat pe fata! De ce? Pentru ca asa fac unii bani cinstiti! Dar pentru greseala pe care am facuto atunci am platit cu neplata serviciului integral, si nesemnarea unui contract de catre acea firma, de care dl. Vinowatt nu stie aceste amanunte, sau stie dar la fel, o parte! Pe tru ca el sa se laude cum ca eu dau busai ulterior la "firme". Am destule colaborari cu oameni si daca am mai avut eu micile mele discutii, au fost de la neseriozitatea si respectarea contractelor! Dar na, cNd nu semnezicintracte si platesti cat vrea aia a ta, nu te astepta sa te pup si sa tac!

    Stiu ca va scrieti aici cu anonimate durerile intrinsece, dar na, pe pagina la mine nu scrieti pentruca va vede lumea, va ad eu si va spun adevarul in fata care, dap pe unii ii cam doare la suflet!


    Domnule Mihai, luminati-ma... Unde este contractul mai intai semnat in original de mine ? si dupa veniti cu glume ca nu vi sa taiat Factura la nunta! Ma intreb ce firma din Romania, accepta facturile angajatilor care se casatoresc! Si cum se pune societatea in contabilitate acei bani dati de firma catre dumneavoastra ?! felicitari!!!!

    Dar in spatele acestui Mihai e tot domnul vinowatt sau un alt prieten de-al lui care ii plange frustrarile soptite.

    RăspundețiȘtergere
  48. Si inca ceva, dute la ANAF frustratule si cu aia de la floare de colt si faceti plangere, aveti tot dreptul!

    Dar tu vinovatule Andrei Ioan Chiriac publica contractel, facturile si chitantele ca tot te lauzi in sus si in jos, unde arati ca colaborarrile tale cu floare de colt si alte firme cu care ai colaborat in legal!

    RăspundețiȘtergere
  49. Am rugamintea sa incetati discutiile care nu sunt la subiect, altfel ma vad nevoit sa opresc comentariile pentru aceasta postare ! Orice alte probleme se discuta in privat.. de la problema initiala, s-a ajuns la acuzatii grave, ANAF si alte tampenii...sa fim oameni civilizati zic.. !!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  52. Iar mutati pisica in curtea lui Fox? Sunteti pe langa subiect dupa cum sustinea si Bogdan! Si Fox a deviat mult de la subiect si vad ca deja va impartiti "pumni" virtuali si injectii. Puteti discuta chestiile astea in privat. Postarea initiala a fost despre furtul si insusirea unor fotografii de catre Andrei Chiriac aka VinoWatt! Faptul ca deviati si transformati postarea aceasta in ceva ce nu este..denota faptul ca nu va intereseaza decat problema personala cu Fox..si nu subiectul initial.
    Revenind la subiect...este adevart ca Bogdan nu a criticat proiectele sau "talentul" lui Andrei..a pus pe masa doar furtul facut de acesta si faptul ca nu si-a asumat mizeria facuta. Cel mai intrigant este tupeul..un om cu demnitate si caracter, recunostea si isi vedea de urmatoarele proiecte. El isi infraneaza sau sterge pornirile verbale violente incercand cu nonsalanta sa se victimizeze. S-a vorbit mult pe subiectul asta...cu adevarat, este loc pentru toti, ar fi fost si pentru dansu'..daca incepea cu inceputu' ..Nu ..nu voi sustine ca-mi place stilul sau ..si ca desi a furat el este un super fotograf. Daca era..nu fura..si daca a furat..nu e. Simplu ca buna ziua. Un om care-si construieste o imagine, un portofoliu pe spinarea altora nu merita titulatura de fotograf sau pozar dupa cum ii place. Cat despre fotografiile sale personale..whiskey, prada..si degetu mijlociu..mai are mult de invatat si mult de mancat, pana sa ajunga la imaginea pe care aparent incearca s-o vanda in momentul de fata!

    RăspundețiȘtergere
  53. Multumesc pentru atentia acordata si publicitatea din ultimile zile.
    Elchinsoul JoBeschil si VINOWATT ruleaza de 12luni pe Clubbing TV alaturi de materialele video al unor mari producatori...totodata programul de play este pe pagina si profilul meu , site ...si canalul de youtube...iar daca asta nu va multumeste...anunt ca in lunile ce urmeaza apare inca unul.
    WATT Events apare luna aceasta si poate participa oricine la acest proiect ce are participanti din diverse zone ce implica afaceri in domeniul petrecerilor.
    NOI#Bacau este un proiect bun ce merita urmarit.
    Iar proiectul VINO WATT aduce lucruri interesante anul acesta si nu merita ratat.

    RăspundețiȘtergere
  54. Copil, tu 'acest' Vino Watt, pana si numele iti este predestinat lucrurior pe care le faci. Vezi ca scuza de fel te acuza. Iar daca te-am facut copil este pt faptul ca stii sa ameninti (copilarie). Mai bine ai avrea grija de ceea ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  55. Vezi ca am ales sa-mi spun si numele. Nu ma feresc chiar daca stiu ca este posibil sa recurgi la 'copilarii'. Te invit la asa ceva ca sa vedem cum te descurci, cu toate ca te-as indemna sa recurgi la lucruri normale.si portrivite varstei tale. Si acestea spuse, eu cred ca este momentul sa ma retrag din discutie si sper ca nu vor mai exista aceste copilari si ca vei ajunge sa fi un fotograf si nu un 'furograf' cum deja spune lumea. Ai grija cale pe care ti-o alegi. Si mai ales conteaza reclama pe care ti-o faci. Deja ai pornit cu marele 'stangu'.

    RăspundețiȘtergere
  56. Domnule Bogdan, hai putin pardon, dar nu asa se face intr-o discutie libera, si aici ma refer la cenzurarile pe care le-ati comis. Stiu, nici eu nu sunt deacord cu furografia, dar totusi nu cred ca se cade sa taiati commenturile lui, oricat de deranjante ar fi. Nu este corect sau fairplay. Daca totul se reduce la acest fapt, mai bine imi indrept ateptia in alta parte. Chiar nu mi-a placut cand am vazut ca s-au sters anumite commenturi, chiar daca nu v-au convenit. Imi imaginez ca acest blog a fost deschis pt noi toti ca sa ne exprimam paririle (bune sau rele), iar acest lucru inseamna sa citim tot ce se scrie, cu toate parerile, nu cum vrea blog-erul. (rusine).

    RăspundețiȘtergere
  57. :) hai sa te lamuresc...o sa-ti trimit pe fb..ca sa intelegi .

    RăspundețiȘtergere